Accommodatie sitemap
Vakantieverblijf-Nederland.nlContactgegevens
Dhr. Marc en Heleen Angenent
Filipijnen 161
3524 JK Utrecht

M. 06-39476302

Accommodatienummer: 5575


Heavenly House Holiday - Heavenly House Holiday
Ons huis is zeer geschikt voor een gezin met kinderen. We hebben een zonnige tuin op het zuiden met een zandbak. Ons huis wordt met veel plezier bewoond door ons, maar als jullie er zijn zijn we weg. We hebben een grote huiskamer met zithoek en t.v./radio. In de keuken vinden jullie alles wat je nodig hebt en gebruik rustig onze olie, boter, peper en zout om te koken. Je hoeft wat dat betreft niets mee te nemen. En wat in de koelkast staat maak je lekker op.
Op de eerste verdieping een grote slaapkamer met een 2-persoons bed en een moderne badkamer met een krachtige douche.
Op de tweede verdieping een grote kamer met een 2-persoons bed, een zitje, koffie/thee/soep voorzieningen, een klein koelkastje en een wastafel.
Gratis parkeren voor ons huis. In het hele huis gratis WiFi.
In totaliteit hebben we 2 tweepersoons bedden, een luchtbed en een campingbedje voor een kind.

Ligging en omgeving
Ons huis is uniek gelegen aan de rand van de stad Utrecht. Dichtbij zijn er allerlei faciliteiten: Winkels, Een park met veel groen en Hollandsche waterlinie forten, Een meer met strand, Kinderboerderij, een veld om te voetballen.
Ons huis is een ideaal uitgangspunt om de historische stad te bezoeken (12 min. met de stadsbus) met zijn vele musea, restaurants, terrasjes aan de Oudegracht en bezienswaardigheden: de Domkerk en - toren, Kloosterhof, een Romeins museum onder de grond, Spoorwegmuseum, Nijntje museum, Centraal museum, Universiteitsmuseum, Waterliniemuseum en nog andere musea. Niet te vergeten de prachtige Botanische tuinen en de bossen Amelisweerd en Rhijnauwen waar je langs het water pannenkoeken kunt eten. Deze plek is paradijselijk.
Onze wijk is de groenste van de stad en heeft forten die deel uitmaken van de Nieuwe Hollandse waterlinie. We hebben achter ons huis een groot park met speelfaciliteiten. Achter het park een meer met een strand (15 min. lopen), heerlijk! Waar vind je dat nog zo vlak bij huis? Aan het meer een Australisch restaurant en op het meer waterski mogelijkheden langs een ringleiding!! We wonen aan de rand dus je kunt gemakkelijk snel buiten de stad picknicken. Ben je een golfer? Er zijn twee golfterreinen in de omgeving.Plaats Utrecht (Utrecht eo / Utrecht)
Type accommodatie Bed & Breakfast
Max. aantal personen 5
Aantal slaapkamers 2
 
Eigenschappen
Televisie Televisie gezamenlijk gebruik Radio Radio gezamenlijk gebruik
Koelkast Koelkast gezamenlijk gebruik Vriesvak - vriezer Vriesvak - vriezer gezamenlijk gebruik
Kluisje Kluisje niet aanwezig in bedbreakfast Internet Internet aanwezig in bedbreakfast
Huisdieren toegestaan Huisdieren toegestaan niet aanwezig in bedbreakfast Niet roken accommodatie Niet roken accommodatie aanwezig in bedbreakfast
Berging Berging gezamenlijk gebruik Terras met tuinset Terras met tuinset aanwezig in bedbreakfast
Balkon met tuinset Balkon met tuinset niet aanwezig in bedbreakfast Douche Douche gezamenlijk gebruik
Ligbad Ligbad niet aanwezig in bedbreakfast Open haard Open haard niet aanwezig in bedbreakfast
Zithoek op de kamer Zithoek op de kamer gezamenlijk gebruik Wastafel op de kamer Wastafel op de kamer niet aanwezig in bedbreakfast
Toilet Toilet gezamenlijk gebruik Badkamer Badkamer gezamenlijk gebruik
Koffiezetapparaat Koffiezetapparaat gezamenlijk gebruik Waterkoker Waterkoker gezamenlijk gebruik
Lunch mogelijkheden Lunch mogelijkheden niet aanwezig in bedbreakfast Diner mogelijkheden Diner mogelijkheden niet aanwezig in bedbreakfast

Betekenis
     
Optie aanwezig Aanwezig in bedbreakfast    
Gezamenlijk gebruik Gezamenlijk gebruik    
Optie niet aanwezig Niet aanwezig in bedbreakfast    
 
Welkom
x 


U heeft één accommodatie gevonden uit het aanbod bij Vakantieverblijf-Nederland.nl. Het totale aanbod bestaat op dit moment uit 1016 accommodaties in Nederland.

Klik hier voor het totale aanbod